Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@13:09:59 GMT

شرط از حسین (ع) گفتن!

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۲۵۳۷۸

شرط از حسین (ع) گفتن!

محسن دیناروند؛ مدت هاست که انگیزه‌ای برای کوچکترین حرفی ندارم چه رسد به گفتن از مولایم حسین (ع) که از بزرگترین مسائل است. آنقدر به نام حسین (ع) ضایع کرده ایم! بریده ایم! تهمت‌ها زده ایم! غیبت‌ها کرده ایم! دل‌ها شکسته ایم!

ناعدالتی‌ها کرده ایم و نا تدبیری‌ها و نامهربانی‌ها و تمام چیز‌هایی که نباید است را با همین دست‌های خودمان انجام داده ایم به نام حسین (ع) که انگیزه‌ای برای گفتن از این عظمت الهی نمانده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، اما ... نه! انگیزه به کنار واجب است که درباره مولایمان حسین (ع) بگوییم و بشنویم تا به حقیقت حسین (ع) برسیم و گرنه سکوت ما همراهی است با این ناهمواری‌های فراون مسیر پیش رو!

غریبی حسین (ع) هنوز هم که هنوز است ادامه دارد و در بین ما سینه زنانش بیشتر و حتی تنها‌تر و غریب تر!

مولا حسین (ع) راه را بر چه کسی بست؟ آب را بر چه کسی قطع کرد؟ که ما اینک راه را بر بر مردم می‌بندیم به نام حسین (ع)؟ حسین (ع) همواره راهگشا بوده و هست، ولی ما به نام او راه بند می‌آوریم، حسین (ع) مزاحم برای چه کسی شد که ما با نام حسین صدای طبل و بلندگویمان گوش فلک را کر میکند؟ کجای مکتب اخلاقی موایمان حسین (ع) این همه اصراف و مخارج در دسته‌های عزاداری را گرفته ایم؟ و این قصه کوتاهی از غریبی مولاست میان ما!

درس بزرگ حسین (ع) به ما ایستادن در مقابل ظلم است و ما پای علم حسین (ع) سینه می‌زنیم و بی تفاوتیم به ظلم‌هایی که میشنویم و می‌بینیم! این چیزی است که یزید هم حاضر است برایش سینه بزند!

می‌خواهید برایتان بگویم روضه‌ها و سینه زنی‌های ما قبول شده یا نه؟ برایمان مهم است؟ بگذار صریح و روشن بگویم اگر ظلمی دیدیم و سکوت کردیم و یا با خود فریبی خودمان را به آن راه دیگر زدیم؛ اگر گفتند ظلمی در فلسطین، یمن و افغانستان و یا هر جای دیگر این جهان رخ داده و گفتیم به ما چه؟ این یعنی بویی از حسین (ع) به خود نگرفته ایم! مگر میشود حسینی بود و در برابر ظلم گفت بیخیال؟! خنده دار نیست؟

شاید نشود در جغرافیای جهان کنونی نتوان رفت آنور دنیا تا از مظلوم دفاع کنیم، اما می‌توانیم که دردش را بچشیم و غصه اش را بخوریم!

حر را ببینید از عبادات چه کم داشت؟ نماز؟ روزه؟ و یا هر چیز دیگر؟ همه چیز داشت جز ولایت حق! چه شد که به ولایت حق گروید؟ چه شد که آمد به سمت حسین (ع)؟ چه اتفاقی افتاد میان حر و حسین (ع)؟ تفاوت یزیدی که حر سردار سپاهش بود با حسین (ع) که همین حر در نهایت از سرداران ارجمند سپاهشان شد چه بود؟

حر در این ده روز از حسین (ع) چه دید که پشت پا زد به تمام دنیا و شهادت در رکاب مولای مظلوم حسین (ع) رابرگزید؟ نماز حسین (ع) یا تشنگی حسین (ع) یا مظلومیتش؟ نماز را حر که بیشتر خوانده، آب را هم که حر بر حسین (ع) بسته و تا آن زمان که حسین (ع) را محق ندانسته که بخواهد مظلوم برشمرد، نه! هیچکدام!

حر در حسین یک چیز دید که او را پسندید و آن اخلاق نیکو بود! نماز ما، روزه ما، سینه زنی ما و تمام عبادات ما یک روح دارد به نام اخلاق نیکو! اگر این عبادات ما را به روح اخلاق نیکو رساند که قبول است و ان شالله همان چیزی است که خدا از ما خواهد پذیرفت و گرنه عباداتی که ما را اخلاق نیکو نرساند از ما یک یزید یا یک شمر یا یک چیزی هم خانواده این‌ها خواهد ساخت.‌

می‌دانید چه می‌خواهم بگویم؟ می‌خواهم بگویم این سینه زنی‌ها و عزاداری‌ها و تمام عبادات باید روح داشته باشد و روح آن اخلاق نیکو است. عبادت بی روح خطرناکترین چیزی است که در جهان می‌تواند وجود داشته باشد و ریشه تمام ظلم‌ها همین عبادات بی روح است!

بد دفاع کردن از دین همین است که دین را در عبادات منهای اخلاق خلاصه کنیم و تمام! اینگونه حرکت کردن برای دین خیانت به دین است. دین منهای اخلاق ترسناک است!

عزیزانم بیایید به مساله اخلاق به عنوان روح دین توجه ویژه داشته باشیم و بیاراییم خودمان را و عباداتمان و سینه زنی هایمان را به زینت اخلاق!

باید درباره مولا حسین (ع) حرف بزنیم، چراکه هر چه بیشتر بگوییم و بدانیم درباره امام حسین (ع) بیشتر به اخلاق و ولایت حسین (ع) متوسل خواهیم شد و بر عکس اگر فقط به ظاهر نام حسین (ع) تکیه کنیم نتیجه‌ای جز دوری از معارف عاشورا و حسین نداریم!

بر ماست که از حسین (ع) حرف بزنیم و چه زیباست ازحسین (ع) گفتن....

اما نمی‌توان از حسین (ع) گفت و دروغ هم گفت! نمیتوان ظلم کرد و باز از حسین (ع) گفت! نمی‌توان به فکر مردم نبود و سینه چاک کنیم و از حسین (ع) بگوییم! نمی‌توان حقوق اجتماعی زنان را ندید و از حسین (ع) گفت! نمی‌توان از حسین بگوییم و بی اخلاق یا بد اخلاق باشیم. نمیتوان مدعی با حسین (ع) بودن باشیم و اخلاق حسینی نداشته باشیم.

از حسین (ع) گفتن یک شرط دارد و آن این است که ربط داشته باشیم به حسین (ع) و ربط ما با حسین (ع)، در اخلاق ما ظهور می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: امام حسین عزاداری مکارم اخلاق اخلاق نیکو سینه زنی نام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند